Okładka książki Elementarz gotowania

Elementarz gotowania

Autor: Frycz Iza
Wydawca: Agora
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788326806704
EAN: 9788326806704
oprawa: Twarda
format: 19.0x25.0cm
język: polski
liczba stron: 240
rok wydania: 2011
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
24% rabatu
37,14 zł
Cena detaliczna: 
49,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,14
W elegancko wydanej książce znajduje się 105 lekcji gotowania krok po kroku zarówno popularnych dań kuchni polskiej, jak barszcz, bigos czy pierogi jak również modnych dziś potraw kuchni włoskiej czy orientalnej. Mocny punkt książki stanowią liczne przepisy na ciasta i ciasteczka.Czytelnik znajdzie tu również kilkadziesiąt przepisów na sosy, farsze, kremy, pozwalające urozmaicić przepisy podstawowe.W książce znajdują się także przydatne informacje jak wybrać odpowiednie składniki potrawy, jak je przygotować, jak ugotować czy upiec smaczne danie. Autorka radzi również w jaki sposób i z czym potrawę podać. ""Elementarz gotowania"" zawiera także rozdziały poświęcone przeliczaniu miar i wag, wyposażeniu kuchni i przechowywaniu żywności.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj