Encyklopedia wypieków i pieczenia REA
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375441611
EAN:
9788375441611
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów
format:
17.5x24.5cm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
29,09 zł
Cena detaliczna:
44,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,09 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
W Encyklopedii wypieków znaleźć można doskonałe przepisy na wszelkiego rodzaju wypieki. Łatwe pieczywo na co dzień, chleby na zakwasie, chrupkie pieczywo, eleganckie bułeczki, tradycyjne drobne ciasteczka, ciasta ucierane, których nie powstydzi się żadna gospodyni, i okazałe torty sąsiadują z pełna smaku focaccią i puszystymi, amerykańskimi babeczkami. Wszystkie przepisy podstawowe ilustrowane są przejrzystymi zdjęciami, krok po kroku wyjaśniającymi, jak postępować.W książce umieszczone jest około 300 pięknych zdjęć.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|