Fakt poradnik. Przetwory
Autor:
Anna Książek
Wydawca:
Ringier Axel Springer Polska
wysyłka: 48h
ISBN:
9788380911666
EAN:
9788380911666
format:
407x238 mm
liczba stron:
96
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
7,00 zł
Cena detaliczna:
10,70 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,00 zł
Opis produktuDżemy czy korniszony ze sklepu nie dorównują smakiem tym przygotowywanym przez nasze babcie. Proponujemy naszym Czytelnikom poradnik zawierający prawie 100 przepisów na pikle, sałatki, marynaty, dżemy, konfitury, marmolady, powidła, kompoty i soki, a także półprodukty do innych potraw. Dodatkowo w poradniku można znaleźć: podstawowe informacje o niezbędnym sprzęcie do przygotowywania przetworów, zasady i rodzaje pasteryzacji, zalecenia dotyczące przechowywania przetworów, kalendarz sporządzania przetworów z różnych owoców i warzyw. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|