Farina. Kuchnia śródziemnomorska
                        Wydawca: 
                                    KONCEPT DESIGN S.C.
                        
                     
                wysyłka: 48h 
                        
                            ISBN:
                            
978-83-240-8479-1                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788324084791                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Twarda                            
                         
                        
                            format:
                            
258x210x28mm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
288                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2022                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            36% rabatu 
                63,78 zł
                    Cena detaliczna:  
                        99,99 zł 
                    
                                DODAJ 
                                DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,78 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwaFARINA - KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA Kuchnię śródziemnomorską można opisać za pomocą zaledwie kilku słów. Mąka, wino, ryba i oliwa - składniki najlepszej jakości, z których wyczarujesz niezwykłe bogactwo smaków, zapachów i feerię barw. Dzięki tej książce dowiesz się, jak produkty tak proste, że aż wysublimowane, tworzą pomost między cucina povera a couisine gourmound, między włoską trattorią zarządzaną niepodzielnie przez charyzmatyczną włoską mammę a restauracjami prowadzonymi przez wielkich szefów kuchni wykształconych w słynnej Le Cordon Bleu, między lazurowym morzem a rozgrzanym w słońcu gajem oliwnym. Monika Turasiewicz i Bartek Kieżun zabiorą cię w śródziemnomorską podróż i zaproszą na wystawną ucztę. Skosztujesz potraw, których smaku nie da się zapomnieć. Zachwycą cię: .cappuccino kalafiorowe z truflą, .ravioli z jagnięcym ragu, .krem z kalarepki z pesto z młodego szczawiu, .chrupiące kwiaty cukinii z salsą z pomidorów i awokado, .chłodnik z szyjkami raków, .krewetki w miodzie z chili .homar a la thermidor, .wątróbka drobiowa z pomidorami, wiśniówką i szałwią, .lawendowa panna cotta. Z proponowanych trzynastu menu stwórz niezapomniane przyjęcie, zadziw znajomych i rozpieść nawet najbardziej wymagające podniebienia. Poznaj zasady idealnego wine pairingu i dobierz wino, które dopełni twoją ucztę. Pozwól sobie na śródziemnomorską podróż i kulinarny luksus x 
         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |