Filozofia smaku
                            Autor:
                            
                                        Anna Ciesielska
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    Centrum Zdrowego Żywienia ANNA
                        
                     
                wysyłka: 24h 
                        
                            ISBN:
                            
978-83-909614-2-2                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788390961422                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                        
                            format:
                            
203x149x17mm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
320                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2021                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            35% rabatu 
                32,33 zł
                    Cena detaliczna:  
                        50,10 zł 
                    
                                DODAJ 
                                DO KOSZYKA 
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,33 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Kuchnia według Pięciu Przemian daje świadomość, że żywienie jest sprawą fundamentalną dla zdrowia i kondycji. Po lekturze Filozofii zdrowia i Filozofii życia już wiecie, że dolegliwości i choroby nie spadają z nieba, sami na nie zapracowujemy. Każde zawirowanie ma swoją przyczynę. Aby uaktywniły się bakterie i wirusy, aby zagnieździły się pasożyty i drożdże, musimy się osłabić, rozregulować i zniszczyć swoją równowagę kwasowo-zasadową. Aby powstało sprzyjające środowisko dla choroby, musimy przez dłuższy czas popełniać błędy żywieniowe, żyć w emocjach, bez wypoczynku, przemarzać. Powielając błędy naszych mam i babek dajemy przyzwolenie na uaktywnianie się chorób genetycznych. Z całym więc szacunkiem dla rodzinnych upodobań kulinarnych przyprawiajmy nasze ulubione potrawy, ale w razie potrzeby niektóre całkowicie eliminujmy z menu.
             
            
        x 
         
                     
                     
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |