![]() Filozofia smaku
Autor:
Anna Ciesielska
Wydawca:
Centrum Zdrowego Żywienia ANNA
wysyłka: 48h
ISBN:
9788390961422
EAN:
9788390961422
oprawa:
Miękka
format:
14.6x20.3cm
język:
polski
liczba stron:
320
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
36% rabatu
31,90 zł
Cena detaliczna:
50,10 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,90 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Kuchnia według Pięciu Przemian daje świadomość, że żywienie jest sprawą fundamentalną dla zdrowia i kondycji. Po lekturze Filozofii zdrowia i Filozofii życia już wiecie, że dolegliwości i choroby nie spadają z nieba, sami na nie zapracowujemy. Każde zawirowanie ma swoją przyczynę. Aby uaktywniły się bakterie i wirusy, aby zagnieździły się pasożyty i drożdże, musimy się osłabić, rozregulować i zniszczyć swoją równowagę kwasowo-zasadową. Aby powstało sprzyjające środowisko dla choroby, musimy przez dłuższy czas popełniać błędy żywieniowe, żyć w emocjach, bez wypoczynku, przemarzać. Powielając błędy naszych mam i babek dajemy przyzwolenie na uaktywnianie się chorób genetycznych. Z całym więc szacunkiem dla rodzinnych upodobań kulinarnych przyprawiajmy nasze ulubione potrawy, ale w razie potrzeby niektóre całkowicie eliminujmy z menu.
x
![]() ![]() ![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|