JAK ZROBIĆ SER W DOMU
Autor:
JOANNA WŁODARSKA
Wydawca:
Pascal
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-8103-320-6
EAN:
9788381033206
oprawa:
twarda
format:
245x170x25mm
język:
polski
liczba stron:
256
rok wydania:
2020
(0) Sprawdź recenzje
44% rabatu
28,02 zł
Cena detaliczna:
49,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,92 zł
Opis produktu
Gdyby nie Joanna, nigdy bym się nie odważyła samodzielnie zrobić sera. Przepisy w książce są tak proste i zrozumiałe, że skorzystają z nich zarówno osoby chcące produkować sery profesjonalnie, jak i amatorzy-entuzjaści, miejscy weekendowi serowarzy.
Ewa Wagner, redaktor naczelna magazynu „Kuchnia”
Poradnik domowego serowarstwa
Domowe sery są zdrowsze, tańsze i o wiele smaczniejsze niż ich sklepowe odpowiedniki.
A ta książka to podręcznik dla początkujących i średnio zaawansowanych serowarów. Niezbędna teoria podana w prosty sposób i praktyka zaprezentowana z pasją!
Dowiedz się, krok po kroku, jak zrobić nie tylko tradycyjne polskie sery (na przykład typu korycińskiego czy żuławski), ale również najpyszniejsze europejskie (typu parmezan, camembert czy mascarpone).
Spróbuj domowego ementalera czy halloumi, dowiedz się, jak zrobić panir czy mozzarellę, rozkoszuj się smakiem ricotty czy szampana z serwatki.
Zrób sobie ser i zobacz, jakie to łatwe!
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|