|   Jesień w kuchni pięciu przemian
                            Autor:
                            
                                        Anna Czelej
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    Illuminatio
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
978-83-63965-06-8                            
                         
                            EAN:
                            
9788363965068                            
                         
                            oprawa:
                            
miękka ze skrzydełkami                            
                         
                            podtytuł:
                            
Przepisy wegetariańskie                            
                         
                            format:
                            
206x141x15mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            Seria:
                            
                                            W KUCHNI PIĘCIU PRZEMIAN
                            
                         
                            liczba stron:
                            
232                            
                         
                            rok wydania:
                            
2013                            
                         (0) Sprawdź recenzje 41% rabatu20,73 zł Cena detaliczna:  34,90 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,73 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwaJesienią, gdy więcej czasu możemy spędzić w kuchni, zmieniamy sposób przygotowania potraw, dłużej je gotujemy, pieczemy i dusimy. W jesiennym menu zgodnym z Pięcioma Przemianami dominują gęste, zawiesiste zupy, warzywa podawane na ciepło, sałatki z kaszami i warzywami strączkowymi. Aby zrównoważyć jesienną energię yin, należy spożywać produkty o smaku ostrym, czyli między innymi białe warzywa: korzeń pietruszki i selera, por, cebulę, kalafior czy kapustę, zaś dla wzmocnienia organizmu i rozgrzania go, z umiarem doprawiać potrawy imbirem, czosnkiem lub chili. Jesienią nie możemy zapomnieć o robieniu zapasów i przygotowaniu przetworów z warzyw i owoców, aby móc się cieszyć ich walorami zimą. Zupa brokułowa z kurkami, zupa cebulowa z kaszą jaglaną, sałatka z fasoli i jarmużu, kotlety z grzybów leśnych z sosem żurawinowym to tylko niektóre z pysznych, zdrowych i zrównoważonych posiłków, które przyrządzisz z tą wyjątkową publikacją. Wszystkie przepisy zawarte w książce są wegetariańskie, sezonowe, a większość także bezglutenowa. Wykorzystaj bogactwo jesieni z kuchnią Pięciu Przemian! x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |