Kolory smaku Warzywa i owoce Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7707-191-5
EAN:
9788377071915
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
Czerwone Pomarańczowe Fioletowe Zielone Białe
format:
225x165x16mm
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2018
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
16,49 zł
Cena detaliczna:
29,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,49 zł
Opis produktu
Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|