Okładka książki Książka kucharska dla diabetyków

Książka kucharska dla diabetyków

Wydawca: Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7993-148-4
EAN: 9788379931484
oprawa: Miękka
format: 19x24 cm
język: polski
liczba stron: 128
rok wydania: 2016
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
43% rabatu
19,80 zł
Cena detaliczna: 
34,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,80

Opis produktu

Cukrzyca - to szokująca, prawdopodobnie dla każdego, kto ją usłyszy, diagnoza. Są jednak sposoby na złagodzenie przebiegu choroby i świadome wpływanie na własne samopoczucie. Aktywny styl życia i zdrowe odżywianie, utrzymujące poziom cukru we krwi na prawidłowym poziomie, to dla każdego diabetyka bardzo istotne. Autorka, Louise Hamilton jest diabetykiem. W tej książce zebrała wszystkie swoje najlepsze przepisy, które zawierają niewiele tłuszczu, są bogate w błonnik, witaminy i powolne węglowodany. Przepisy obejmujące wszystkie posiłki ? od śniadania po kolację, są proste w przygotowaniu i każdy sobie z nimi poradzi. Jeden z rozdziałów poświęcony jest poradom, jak prowadzić zdrowy tryb życia. Autorkami tych porad są technolodzy żywienia i ekspertki ds. cukrzycy, dr Mette Axelsen i dr Hilde Brekke z Sahlgrensk Akademin w G?teborgu. Autorki sprawdziły również, pod względem zgodności z wymogami diety dla diabetyków, wartości energetyczne i odżywcze wszystkich proponowanych w książce posiłków.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj