Kucharz małej gast - Wyposażenie techniczne.. WSiP
Autor:
Wiesława Grzesińska
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8302091780
EAN:
9788302091780
oprawa:
oprawa broszurowa
format:
17x24 cm
język:
polski
liczba stron:
144
rok wydania:
2005
(0) Sprawdź recenzje
15% rabatu
27,47 zł
Cena detaliczna:
32,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,47 zł
Opis produktu
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII jest przeznaczony do nauki przedmiotu - wyposażenie techniczne, w zawodzie kucharz małej gastronomii. Obejmuje zagadnienia w podziale na następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, urządzenia do sporządzania i ekspedycji napojów, wyposażenie uzupełniające oraz projektowanie zakładów gastronomicznych.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|