Kuchnia diabetyka
Wydawca:
Wiedza i Praktyka
wysyłka: 48h
ISBN:
9788382765496
EAN:
9788382765496
oprawa:
miękka
podtytuł:
Śniadania, obiady, kolacje i desery na każdą porę roku
format:
235x165x15mm
język:
polski
liczba stron:
209
rok wydania:
2023
(0) Sprawdź recenzje
24% rabatu
52,20 zł
Cena detaliczna:
69,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,95 zł
Opis produktu
W ciągu ostatniego roku do naszej redakcji dotarło ponad 200 wiadomości od diabetyków, które brzmiały bardzo podobnie: „Same przepisy nam nie wystarczają”. Okazało się, że osoby chorujące na cukrzycę typu II potrzebują czegoś EXTRA. Tym czymś są zarówno dokładne wyliczenia kaloryczności posiłków, jak również tabele z danymi dotyczącymi zawartości cukru, białka, tłuszczy, węglowodanów. Takich rzeczy, pokazujących również indeks glikemiczny posiłku, brakuje na rynku. Wsłuchując się w te uwagi, postanowiliśmy – wraz z dietetykami i specjalistami żywienia – stworzyć pakiet przepisów, które sprostają tym wymaganiom. Dlatego, przygotowaliśmy dla Ciebie aż 200 stron przepisów wraz z tabelami ich wartości odżywczych. Otrzymujesz od nas gotowe receptury na każdą porę dnia, dostosowane do Twoich preferencji i potrzeb. W tej książce znajdziesz zarówno dania „na słodko”, wytrawne, mięsne, jak i wegetariańskie.
• śniadania,
• lunche,
• obiady,
• kolacje,
• desery,
• podwieczorki,
• przekąski.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|