Okładka książki Kuchnia góralska. Potrawy tradycyjne w.2014

Kuchnia góralska. Potrawy tradycyjne w.2014

Wydawca: Astrum
wysyłka: 48h
ISBN: 9788372777072
EAN: 9788372777072
oprawa: oprawa: broszurowa
podtytuł: Potrawy tradycyjne
format: 14,8x20,4 cm
język: polski
liczba stron: 266
rok wydania: 2014
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
42,54 zł
Cena detaliczna: 
65,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,11

Opis produktu

Bez wątpienia każdy z nas przynajmniej raz w życiu zanucił słynne ,,Góralu, czy ci nie żal"". Zapewne niejeden z tęsknotą wspomina ostatnie wakacje spędzone pod Giewontem, a wielu na myśl o fizołach, oscypkach smażonych z żurawinami czy nader popularnej ostatnio kwaśnicy z rozmarzeniem przełyka ślinę. I po co tak się ,,męczyć"", skoro można postarać się o odrobinę góralszczyzny na co dzień we własnym domu! Wystarczy nieco chęci oraz ta książka - poświęcona właśnie sztuce kulinarnej mieszkańców Podhala. Barbara Jakimowicz-Klein zawarła w niej moc wyśmienitych przepisów zarówno na codzienne, tradycyjne potrawy górali, jak i dania ,,pańskie"" - bardziej współczesne, urozmaicone ,,miejskimi nowinkami"". Okrasiła to - jak na dobrą gaździnę przystało - nader ciekawym wstępem o góralskich zwyczajach kulinarnych, roli ziół i przypraw. Bez względu więc na to, czy jesteś prawdziwym góralem, czy zwykłym ceprem, jeśli chcesz poczuć w ustach halny, sięgnij po KUCHNIĘ GÓRALSKĄ!
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj