nowość
![]() Kuchnia Meksykańska
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Arystoteles
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-63803-56-8
EAN:
9788363803568
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Podróże kulinarne z Małgosią Puzio
format:
233x165x4mm
język:
polski
liczba stron:
64
rok wydania:
2020
(0) Sprawdź recenzje
48% rabatu
3,81 zł
Cena detaliczna:
7,33 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 4,21 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwa
Kuchnia meksykańska – sztuka kulinarna Meksyku i okolic, łącząca tradycje tubylczych Indian i wpływów hiszpańskich konkwistadorów. Opiera się głównie na kukurydzy i roślinach strączkowych (około 20 różnych gatunków fasoli) i różnych odmianach papryki i chili.
x
![]() ![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|