Kuchnia na co dzień i od święta. Ryby
Autor:
Behrendt Lutz
Stumpf Jens
Wydawca:
Multico
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7073-823-5
EAN:
9788370738235
oprawa:
Twarda
format:
17x24,5 cm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
19,25 zł
Cena detaliczna:
35,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,25 zł
Opis produktu
Untitled documentRyby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować różne gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i wykwintne dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń, a także karmazyn, flądra, dorsz i inne popularne ryby słodkowodne oraz morskie umiejętnie przyrządzone skuszą każdego miłośnika dobrego jedzenia.Mistrzowie kuchni zdradzają tajniki swojej sztuki w sposób prosty, a zarazem szczegółowy, krok po kroku. Z tej książki dowiesz się, jak filetować ryby, jak je przyrządzać na różne sposoby, jak unikać błędów. Poznasz przepisy na 80 potraw z ryb, krabów i małży. Sprawdź jak przyrządzić doskonałego karpia w galarecie, wyjątkowy suflet z sandacza, zaskakujące smakiem ragout z karasia czy wykwintny tatar z łososia.Lubisz dania rybne? Chcesz poznać nowe smaki? Wypróbuj tradycyjne i nowoczesne przepisy kulinarne na potrawy z ryb. Na co dzień i od święta
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|