Kuchnia polska. Encyklopedia sztuki kulinarnej
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Publicat
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-245-1289-8
EAN:
9788324512898
oprawa:
twarda
format:
20,5 x 28,0
liczba stron:
528
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
30% rabatu
31,23 zł
Cena detaliczna:
44,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,14 zł
Opis produktu
Wyjątkowa książka dla KAŻDEJ Pani Domu (i nie tylko) - teraz kuchnia nie będzie miała przed Tobą żadnych tajemnic!
- Liczne i skuteczne porady oraz "tricki" kulinarne np. jak porcjować mięso, jak przechowywać warzywa, co smacznego można ugotować z resztek, i wiele innych - sprawią, że od teraz praca w kuchni będzie dla Ciebie wyłącznie samą przyjemnością!
- Sprawdzone przepisy "krok po kroku" - z łatwością przygotujesz każdą potrawę na każdą okazję i poznasz tajniki kuchni polskiej i domowej
- Stołowy savoir-vivre, czyli jak udekorować i nakryć do stołu, odpowiednio dobrać sztućce i kieliszki czy zachowywać eleganckie maniery przy stole - z pewnością zachwycisz siebie, swoją rodzinę i gości
- Użyteczne informacje przy każdym przepisie: ilość porcji, czas przygotowania, stopień trudności, kaloryczność i koszt - pomogą wybrać odpowiedni przepis do Twoich możliwości i potrzeb!
- Wszystkie składniki dostępne w polskich sklepach - sprawią, że nigdy nie będziesz miała problemów z zakupem potrzebnych ingrediencji.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|