Kuchnia rosyjska (wersja angielska) REA
Autor:
Łukasik Inna
Koroś Agnieszka
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788375444766
EAN:
9788375444766
oprawa:
oprawa: twarda
format:
20x27 cm
język:
angielski
Seria:
TRADYCYJNA I WSPÓŁCZESNA
liczba stron:
559
rok wydania:
201
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
54,45 zł
Cena detaliczna:
99,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,45 zł
Opis produktu
Over 2400 recipes gathered from different regions of RussiaRussian cooking is an encyclopaedia of old and present Russian culinary art, which is among the world's richest and most varied.You will fi nd here traditional recipes for piroshki with cream, for blini with caviar, boeuf Stroganov, pelmeni, koulibiaca stuff ed with mushrooms, herring with onion, salmon in vegetables, and sturgeon in aspic. You will also learn how to prepare Russian stock, borsch (shchi) both hot and cold, cabbage soup, solyanka, and fi sh soup (ukha),and dishes which were once served at the tsar's court.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|