Okładka książki Kuchnia śląska w.2014

Kuchnia śląska w.2014

Wydawca: Astrum
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7277-709-6
EAN: 9788372777096
oprawa: Miękka
podtytuł: potrawy tradycyjne
format: 15.0x20.5cm
język: polski
liczba stron: 278
rok wydania: 2014
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
43% rabatu
18,63 zł
Cena detaliczna: 
32,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,63

Opis produktu

Karbinadle, krupniok, becok na sypko, kluski śląskie... Te i wiele innych potraw znajdą Państwo w tej książce. Ponadto autorka zawarła w niej wiele ciekawych informacji odnośnie zwyczajów i praktyk kulinarnych Śląska, a także dokładne opisy używanych w tym regionie ziół przyprawowych.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj