Kuchnia śląska w.2014
Autor:
Barbara Jakimowicz-Klein
Wydawca:
Astrum
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7277-709-6
EAN:
9788372777096
oprawa:
Miękka
podtytuł:
potrawy tradycyjne
format:
15.0x20.5cm
język:
polski
Seria:
KUCHNIA I DIETY
liczba stron:
278
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
43% rabatu
18,61 zł
Cena detaliczna:
32,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,63 zł
Opis produktu
Karbinadle, krupniok, becok na sypko, kluski śląskie... Te i wiele innych potraw znajdą Państwo w tej książce. Ponadto autorka zawarła w niej wiele ciekawych informacji odnośnie zwyczajów i praktyk kulinarnych Śląska, a także dokładne opisy używanych w tym regionie ziół przyprawowych.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|