Kuchnia smakosza - Ryby z naszych rzek i jezior
Autor:
Ingo Swoboda
Jacqueline Vogt
Wydawca:
MAK VERLAG
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-3-86380-015-4
EAN:
9783863800154
oprawa:
Twarda
format:
19x22 cm
liczba stron:
142
rok wydania:
2011
(0) Sprawdź recenzje
35% rabatu
22,84 zł
Cena detaliczna:
34,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,84 zł
Opis produktu
• Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą swieżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza. • Cenne informacje. Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia sie z rybami. • Pewny sukces. Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|