nowość
![]() Kuchnia tajska Najlepsze przepisy
Autor:
Trieu Caroline
Wydawca:
RM
wysyłka: 48h
ISBN:
9788381519564
EAN:
9788381519564
oprawa:
Twarda
format:
17.0x24.5cm
język:
polski
Seria:
EASY
liczba stron:
144
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
44% rabatu
33,39 zł
Cena detaliczna:
59,99 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,39 zł
Opis produktuJedna z najsmaczniejszych kuchni świata teraz w twoim domu! Kuchnia tajska jest wysoko ceniona na świecie i słusznie. Ma wiele twarzy, ale niezmiennie wyróżnia ją równowaga smaków, którym towarzyszy prawdziwa eksplozja przypraw i aromatów. Odkryj klasykę kuchni tajskiej sajgonki, szaszłyki z kurczaka w sosie satay, sałatkę z zielonej papai, tom kha kai, sałatkę z chrupiącego ryżu, zielone i czerwone curry, kurczaka smażonego z orzechami nerkowca, pad thai, ryż z kokosem i mango Znajdziesz tu treściwe i łatwe do przygotowania przepisy, opis podstawowych składników i stosowanych przyborów kuchennych oraz zdjęcia pokazujące przygotowanie potraw krok po kroku.
Caroline Trieu poznawała kuchnię Azji Południowo-Wschodniej już od najmłodszych lat dzięki mamie i ciociom. Tajlandię odkryła dużo później podczas stażu, na którym była pod koniec studiów, i zakochała się w tym miejscu. Szybko stało się ono jej krajem z wyboru. Caroline przemierza go bezustannie od 15 lat, ucząc się podstaw języka i kuchni, a także szkoląc się w masażu tajlandzkim nuad boran, który wykonuje w swoim salonie. Jednocześnie dzieli się pasją do kuchni tajskiej, laotańskiej i wietnamskiej podczas warsztatów kulinarnych w okolicach Rennes we Francji i na blogu Taste-of-mekong. x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|