Kuchnia Włoska
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Wydawca:
Arystoteles
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788363803537
EAN:
9788363803537
oprawa:
oprawa: broszurowa
podtytuł:
Podróże kulinarne z Małgosią Puzio
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
64
rok wydania:
2018
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
4,03 zł
Cena detaliczna:
7,33 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 4,03 zł
Opis produktu
Kuchnia włoska charakteryzuje się korzystaniem z dużej ilości warzyw i przypraw takich jak oregano, bazylia, pieprz, estragon, tymianek, rozmaryn, a także używaniem parmezanu. W kuchni tej dość powszechnie stosuje się też oliwę, pomidory oraz cebulę i czosnek, a także oliwki. Kuchnia włoska wyspecjalizowała się szczególnie w potrawach mącznych oraz w rybnych i owocach morza.
W tej publikacji z pewnością znajdą Państwo przepisy, które pozwolą zagłębić się w smakach włoskich specjałów.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|