Kwiatowa uczta. Jadalne kwiaty w 100 przepisach
Autor:
Małgorzata Kalemba-Drożdż
Wydawca:
Egros
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788389986832
EAN:
9788389986832
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Jadalne kwiaty w 100 przepisach
format:
17.5x24.0cm
język:
polski
liczba stron:
244
rok wydania:
2012
(0) Sprawdź recenzje
30% rabatu
38,47 zł
Cena detaliczna:
54,60 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,36 zł
Opis produktu
Lektura ""obowiązkowa"" dla wielbicieli kuchni, osób otwartych na nowe smaki i chętnych do przeżycia niezwykłych wrażeń kulinarnych. Również dla mniej biegłych w sztuce gotowania. Jadalne kwiaty z feerią barw, bogactwem aromatów i subtelnością zapachów dostarczają niepowtarzalnych wrażeń estetycznych i smakowych. Służą nie tylko do dekoracja potraw, ale również jako przyprawa lub jeden z głównych składników dania. Zdobycie jadalnych kwiatów nie jest trudne, ponieważ wiele z nich można w prosty sposób hodować nie tylko we własnym ogródku, lecz nawet na balkonie lub parapecie. W książce Autorka zebrała klasyczne przepisy oraz zupełnie nowe, powstałe z potrzeby chwili, w barwnych kwiatowych aranżacjach. W większości są to bardzo proste dania, łatwe do przygotowania bez specjalistycznych sprzętów czy wyjątkowych umiejętności.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|