Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podr
Autor:
Krystyna Jarosz
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788302157097
EAN:
9788302157097
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Szkoła ponadgimnazjalna
format:
17x24 cm
język:
polski
Seria:
PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU
liczba stron:
128
rok wydania:
2016
(0) Sprawdź recenzje
37% rabatu
32,03 zł
Cena detaliczna:
51,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,93 zł
Opis produktu
Magazynowanie surowców piekarskich. Kwalifikacja T.3.1. Podr
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|