Mąka, woda,... Rzecz o pieczeniu chleba
Autor:
Forkish Ken
Wydawca:
Buchmann
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788328012578
EAN:
9788328012578
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Rzecz o pieczeniu chleba
format:
20.3x25.4cm
język:
polski
liczba stron:
272
rok wydania:
2015
(0) Sprawdź recenzje
41% rabatu
29,31 zł
Cena detaliczna:
49,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,21 zł
Opis produktu
Światowy bestseller!Ken Forkish, znany i ceniony piekarz, zdradza sekret doskonałego pieczywa i pokazuje, jak przygotować je z zaledwie czterech składników - mąki, wody, drożdży i soli.Omawia techniki piekarskie, które z powodzeniem można przystosować do warunków domowych.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|