Mikrobiologia żywności Drewniak WSiP
Autor:
Teresa Drewniak
Emil Drewniak
Wydawca:
WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8302071355
EAN:
9788302071355
oprawa:
oprawa broszurowa
format:
15x21 cm
język:
polski
liczba stron:
180
rok wydania:
1998
(0) Sprawdź recenzje
15% rabatu
26,66 zł
Cena detaliczna:
31,50 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,60 zł
Opis produktu
Wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów wraz z wykorzystaniem ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego. Podręcznik przeznaczony dla uczniów dwóch typów szkół - dla klasy I sz - wszystkich zawodów przemysłu spożywczego oraz dla klasy II liceum zawodowego, zawód: operator procesów technologicznych przemysłu spożywczego.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|