|
nowość
Na zdrowie! Świadome jedzenie, które zmienia życie
Autor:
Stolińska Hanna dr
Wydawca:
Muza
wysyłka: 48h
ISBN:
978-83-287-3786-0
EAN:
9788328737860
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
Świadome jedzenie, które zmienia życie
format:
240x165mm
język:
polski
liczba stron:
512
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
42% rabatu
40,51 zł
Cena detaliczna:
69,90 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,51 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwaTo nie jest kolejna książka o diecie. To przewodnik po zdrowiu, które zaczyna się na talerzu. Masz dość cudownych diet, modnych suplementów i złotych rad z internetu? Postaw na rzetelną wiedzę i jedzenie,które naprawdę leczy. Ta książka zmieniTwoje podejście do zdrowia - nie przez restrykcje i wyrzeczenia, lecz przezświadome, codzienne wybory. Dr Hanna Stolińska, ceniony dietetykkliniczny, udowadnia, że najskuteczniejszy suplement to dobre jedzenie i możesz po niego sięgnąć w każdej chwili. Wystarczy tylko świadomie wybrać to,co jest dla nas dobre. Znajdziesz tu m. in.: - praktyczne wskazówki, jak odżywiać się, by wzmacniać odporność i dobrąkondycję organizmu, - konkretne zalecenia przy insulinooporności, chorobach jelit,serca, skóry, autoimmunologicznych,przy zaburzeniach gospodarki hormonalneji przy innych jednostkach chorobowych, - strategie zakupowe i kuchenne, któreułatwią codzienne wybory, - obalenie szkodliwych mitów żywieniowych. Bez cudów. Bez szarlatanerii.Tylko sprawdzone rozwiązania,oparte na nauce i doświadczeniu klinicznym. Nie szukaj magicznych rozwiązań. One są w twojej kuchni. Bo dbanie o siebie jest takie przyjemne. To nie jest książka naukowa. To nie poradnik o tym, jak szybko schudnąć. To książka o czymś znacznie ważniejszym - o codzienności. O tym, jak patrzeć na siebie z większą czułością i zacząć traktować swoje ciało, czyli siebie, z należnym szacunkiem. O tym, jak się karmić z troską i nauczyć się traktować jedzenie poważnie. Bo zmiana nie polega na wprowadzeniu katorżniczej diety na chwilę. Zmiana zaczyna się w głowie. I na talerzu. Nie chciałam pisać kolejnej książki o modach żywieniowych. O tym, co jeść, a czego unikać. O tym, co "wolno", a co jest "zakazane". Chciałam uporządkować wszystkie te półprawdy, mity i przekłamania, które od lat krążą po internecie, siejąc zamęt i czyniąc wiele złego. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|