Najlepsze potrawy z drobiu
Autor:
praca zbiorowa
Wydawca:
Prószyński Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7648-327-6
EAN:
9788376483276
oprawa:
miękka
format:
165mm x 234mm
liczba stron:
176
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
29% rabatu
8,15 zł
Cena detaliczna:
11,54 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 8,13 zł
Opis produktu
Doprawdy trudno znaleźć osoby, które nie lubią drobiu. I nic dziwnego, bo to mięso uniwersalne: smakowite, łatwo dostępne, zazwyczaj proste i szybkie w przygotowaniu. Kurczaki i indyki są przy tym naprawdę tanie i doskonale nadają się na dania dietetyczne, zaś nieco droższe kaczki i gęsi w różnych kulinarnych postaciach są często główną atrakcją wykwintnych posiłków. W dodatku mięso drobiu można przyrządzać na wiele różnych sposobów. Dzięki temu za każdym razem smakuje inaczej, a czasem wręcz zadziwia smakiem. Czy trzeba więcej słów, by zachęcić do częstego serwowania rodzinie i gościom przysmaków z kurczaków, indyków, kaczek i gęsi? Wystarczy podsunąć dobre, niezawodne i ciekawe przepisy. Proponujemy państwu ponad 160 przepisów na pyszne potrawy z kurczaka, indyka, kaczki i gęsi, wszystkie wielokrotnie wypróbowane.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|