New York Times Cooking
Autor:
Sifton Sam
Wydawca:
Ebury Press
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9781529109832
EAN:
9781529109832
oprawa:
Zintegrowana
podtytuł:
No-Recipe Recipes
format:
17.0x23.0cm
język:
angielski
liczba stron:
256
rok wydania:
2021
(0) Sprawdź recenzje
19% rabatu
89,76 zł
Cena detaliczna:
111,30 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 89,54 zł
Opis produktu
You Don't Need a Recipe. Really, You Don't.
Sam Sifton, founding editor of New York Times Cooking, makes cooking easy with this handy book of delicious dishes.
Find inspiration with more than one hundred 'no-recipe recipes' - each gloriously photographed - to make with the ingredients you have on hand or could pick up on a quick trip to the shops.
Including Taleggio Grilled Cheese with Egg and Honey, Weeknight Fried Rice, Pasta with Chickpeas and a Negroni,
Quick Roasted Chicken with Tarragon, Teriyaki Salmon with Mixed Greens, Smashed Potatoes with Bacon, Cheese and Greens, Chicken with Caramelized Onions and Croutons and gooey Oven S'Mores.
Enjoy relaxed cooking every day.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|