Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Autor:
Pod red.nauk. Hans Huber
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
ISBN:
9788301180034
EAN:
9788301180034
oprawa:
Twarda
podtytuł:
Technologia w piekarni
format:
15.5x24.5cm
język:
polski
liczba stron:
172
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
22% rabatu
69,56 zł
Cena detaliczna:
89,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 48,95 zł
Opis produktu
Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia. Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom. Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych:-technologia prowadzenia gary w obniżonej temperaturze (odroczony rozrost), pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanaście godzin oraz wyraźnie poprawia jakość wyrobów;-procesy technologiczne oparte o mroźnie szokowe oraz produkty głęboko mrożone umożliwiają transport uformowanych i wyrośniętych kęsów na znaczne odległości oraz jeszcze dłuższe przechowywanie. Proces wypieku staje się łatwiejszy i możliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu.W książce znaleźć można:-podstawy teoretyczne,-przykłady instalacji, omówienie obsługi urządzeń,-cenne wskazówki, poparte wynikami eksperymentów,-porady, na co trzeba zwrócić uwagę planując rozbudowę zakładu,-sklep firmowy od czego zacząć?Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej!
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|