Opakowanie Pavlova : Favorite Recipes from La Meringaie, Paris

Pavlova : Favorite Recipes from La Meringaie, Paris

Wydawca: Abrams
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9781419743702
EAN: 9781419743702
oprawa: Miękka ze skrzydełkami
format: 19.0x25.0cm
język: angielski
liczba stron: 128
rok wydania: 2017
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
20% rabatu
95,74 zł
Cena detaliczna: 
119,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 95,74

Opis produktu

The luscious, fruit-and-cream-filled glory of the pavlova The pavlova: a crisp, melt-in-the-mouth meringue spread with cream that is delicately flavored and whipped to magical lightness then topped with luscious fresh fruit. The pastry chefs at Paris shop La Meringaie have reimagined this dessert, which was originally created in the 1920s in homage to the renowned Russian ballerina Anna Pavlova during her tour of Australia and New Zealand. Each tempting pavlova in this book-all named after 18th-century women, evoking the era of Marie Antoinette, who was known to love meringue-is a delectable contemporary take on this dessert. Plus, five top French pastry chefs have devised delicious meringue-based recipes for your enjoyment, each one a joy to make and share.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj