Pavlova : Favorite Recipes from La Meringaie, Paris
Wydawca:
Abrams
wysyłka: 48h
ISBN:
9781419743702
EAN:
9781419743702
oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
format:
19.0x25.0cm
język:
angielski
liczba stron:
128
rok wydania:
2017
(0) Sprawdź recenzje
20% rabatu
95,74 zł
Cena detaliczna:
119,00 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 74,10 zł
Opis produktu
The luscious, fruit-and-cream-filled glory of the pavlova The pavlova: a crisp, melt-in-the-mouth meringue spread with cream that is delicately flavored and whipped to magical lightness then topped with luscious fresh fruit. The pastry chefs at Paris shop La Meringaie have reimagined this dessert, which was originally created in the 1920s in homage to the renowned Russian ballerina Anna Pavlova during her tour of Australia and New Zealand. Each tempting pavlova in this book-all named after 18th-century women, evoking the era of Marie Antoinette, who was known to love meringue-is a delectable contemporary take on this dessert.
Plus, five top French pastry chefs have devised delicious meringue-based recipes for your enjoyment, each one a joy to make and share.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|