Okładka książki Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej
Szkoły ponadgimnazjalne

Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej Szkoły ponadgimnazjalne

Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
ISBN: 9788302167812
EAN: 9788302167812
oprawa: Miękka
podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna
format: 17x24 cm
język: polski
liczba stron: 168
rok wydania: 2019
(0) Sprawdź recenzje
10% rabatu
58,61 zł
Cena detaliczna: 
64,80 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,02

Opis produktu

Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj