Polskie jabłka
Autor:
Joanna Tołłoczko
Wydawca:
Rea
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7993-162-0
EAN:
9788379931620
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
Poszerzamy kulinarne horyzonty
format:
264x195x12mm
język:
polski
liczba stron:
176
rok wydania:
2016
(0) Sprawdź recenzje
45% rabatu
19,20 zł
Cena detaliczna:
34,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,80 zł
Opis produktu
Jabłko jest bardzo polskim owocem, który znakomicie nadaje się do różnorodnych kulinarnych eksperymentów. Pasuje do wielu dań zarówno tych mięsnych, jak i niezwykle lubianych ciast oraz deserów. Wiele odmian od tych bardzo słodkich poprzez soczyste, aż do kwaskowych nadaje potrawom wyjątkowy smak. Skoro mamy już jabłka w kuchni, to koniecznie musi być kaczka nadziewana, schab pieczony czy cała gama sosów i napojów. W książce znajdziemy także przepisy na smalczyk z jabłkiem, duszone warzywa z jabłkiem, jak i zyskujący popularność cydr. Ponad 100 pomysłów na to jak wykorzystać jabłka w kuchni!
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|