Okładka książki Pomiary w HACCP Praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe

Pomiary w HACCP Praktyczne wskazówki i przyrządy pomiarowe

Wydawca: ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN: 837426280X
EAN: 9788374262804
oprawa: Miękka
format: 16.5x23.5cm
język: polski
liczba stron: 56
rok wydania: 2006
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
14% rabatu
58,46 zł
Cena detaliczna: 
68,25 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 58,32

Opis produktu

Monitorowanie, którego celem jest sprawdzenie czy właściwości produktu lub parametry procesu w krytycznych punktach kontroli HACCP są zgodne z przyjętymi wartościami, jest podstawą funkcjonowania systemu HACCP w każdym zakładzie przemysłu spożywczego i żywienia zbiorowego. Podstawą procesu monitorowania są pomiary. Celem poradnika jest przybliżenie Czytelnikom zagadnień z dziedziny pomiarów stosowanych w systemie HACCP. Omówiono w nim najczęściej mierzone wielkości, przyrządy pomiarowe i ich parametry. Podano wskazówki wyboru właściwych przyrządów do wybranych zastosowań ze szczególnym uwzględnieniem firm małych i średnich.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj