Potrawy na parze, duszone i w gorącej... AD OCULOS
Autor:
Andrzej Żmuda (red.)
Wydawca:
Ad Oculos
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8376130095
EAN:
9788376130095
oprawa:
oprawa broszurowa
format:
13x20 cm
liczba stron:
224
rok wydania:
2009
(0) Sprawdź recenzje
24% rabatu
15,86 zł
Cena detaliczna:
20,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 15,83 zł
Opis produktu
Często zapominamy, że warzywa sporo tracą ze swych wspaniałych wartości, jeżeli obchodzimy się z nimi bez należytej uwagi, by nie powiedzieć atencji. Przecież nie wymagają długiego przetwarzania, zaś gotowane nieumiejętnie stają się niewiele wartymi, pozbawionymi kolorów, smaku i wielu wartości odżywczych ""zapychaczami"". Książka przestrzega przed takim traktowaniem warzyw. Znajdziemy w niej wiele przepisów i sposobów przyrządzania wspaniałych i wartościowych potraw, które z uwagą powinniśmy stosować.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|