Okładka książki Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6

Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6

Wydawca: WSiP
wysyłka: 48h
ISBN: 9788302149757
EAN: 9788302149757
oprawa: Miękka
podtytuł: Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz
format: 20,5x28,5 cm
język: polski
liczba stron: 248
rok wydania: 2022
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
58,61 zł
Cena detaliczna: 
67,80 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,15

Opis produktu

Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji. Książka skłania uczniów do krytycznej oceny własnych umiejętności, kładzie także duży nacisk na sprawną pracę w parach lub w grupach. Stanowi cenne wsparcie dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi ułatwia usystematyzowanie wiedzy oraz wykorzystanie informacji teoretycznych w praktyce, dzięki czemu skutecznie pomaga w szlifowaniu zawodowych umiejętności.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj