Praktyczne gotowanie według pięciu przemian w.2019
Autor:
Anna Czelej
Wydawca:
Studio Astropsychologii
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-8168-021-9
EAN:
9788381680219
oprawa:
Miękka
podtytuł:
Tradycyjna Medycyna Chińska w kuchni
format:
205x145x10mm
język:
polski
liczba stron:
246
rok wydania:
2020
(0) Sprawdź recenzje
39% rabatu
23,84 zł
Cena detaliczna:
39,30 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,84 zł
Opis produktu
Według Tradycyjnej Medycyny Chińskiej to co jemy, powinno być zgodne z naturą żywiołów, które odpowiadają pięciu smakom. Autorka, która jest propagatorką życia zgodnego z filozofią Wschodu, prezentuje wiele prostych i sprawdzonych sposobów na przyrządzanie potraw zgodnie z kuchnią Pięciu Przemian. Poznasz 200 przepisów na sosy, pasty do kanapek, pasztety, zapiekanki, sałatki, zupy, ryby, dania mięsne i warzywne, jajka oraz desery. Przygotowanie posiłków zgodnie z naturalnym obiegiem energii w przyrodzie, wpłynie pozytywnie na zdrowie calej Twojej rodziny i posmakuje wszystkim domownikom. Dzięki zmianom w sposobie gotowania odzyskasz energię a także osiągniesz harmonię. Wspaniałym dodatkiem jest dołączona plansza z produktami diety Pięciu Przemian, która będzie nieocenioną pomocą.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|