Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP
Autor:
Turlejska Halina
Wydawca:
ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8371879148
EAN:
9788371879142
oprawa:
Miękka
podtytuł:
producenci żywności
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
72
rok wydania:
2004
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
70,15 zł
Cena detaliczna:
81,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,98 zł
Opis produktu
Książka ma za zadanie przybliżyć problematykę związaną z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. W publikacji zwrócono szczególną uwagę na praktyczną realizację zasad GMP/GHP oraz wdrażanie systemu HACCP będących podstawowymi narzędziami zapewniającymi bezpieczeństwo zdrowotne żywności.
Autorka przedstawia w poradniku główne aspekty GMP/GHP, których realizacja jest niezbędna w każdym obszarze produkcji, wyjaśnia na czym polega system HACCP, szczegółowo omawia jego założenia, koncepcję i zasady oraz prezentuje etapy wdrażania wraz z korzyściami wynikającymi z jego wprowadzenia.
w publikacji zawarto również zasady prowadzenia kontroli wewnętrznej w zakładzie, a całość uzupełnia przykład wdrażania HACCP, słowniczek stosowanych terminów i definicje związane z systemem HACCP.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|