Opakowanie Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

Wydawca: ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN: 8371879423
EAN: 9788371879425
oprawa: Miękka
format: 21.0x29.5cm
język: polski
liczba stron: 196
rok wydania: 2004
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
14% rabatu
107,92 zł
Cena detaliczna: 
126,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 107,67

Opis produktu

Zgodnie z rozporządzeniem nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225). Funkcjonowanie systemu powinno być dokumentowane. Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami służącymi do dokonywania zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj