Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia
Autor:
Budzyńska-Daca Agnieszka
Wydawca:
ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN:
8374260033
EAN:
9788374260039
oprawa:
Miękka
format:
21.0x29.5cm
język:
polski
liczba stron:
220
rok wydania:
2004
(0) Sprawdź recenzje
14% rabatu
89,83 zł
Cena detaliczna:
105,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 89,72 zł
Opis produktu
Od 1 maja 2004 r. wszystkie zakłady prowadzące działalność w zakresie
produkcji i obrotu żywnością muszą wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP, którego celem jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności. Aby ten cel osiągnąć, należy wszystkie techniki i metody pracy oraz zalecenia higieniczne opracować w formie procedur i instrukcji.
Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami do zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP.
Dokumentacja przeznaczona jest do bezpośredniego wykorzystania na własne potrzeby każdego zakładu.
Ten zestaw procedur i instrukcji wykorzystano również w innej publikacji
tejże autorki Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów
kontrolnych w piekarni, gdzie poszczególne procedury i instrukcje znalazły się w wykazach przypisanych do każdego etapu procesu technologicznego w celu wyeliminowania zagrożeń, które się na danym etapie pojawiają.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|