Okładka książki Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów Piekarnia

Wydawca: ODDK
wysyłka: niedostępny
ISBN: 8374260033
EAN: 9788374260039
oprawa: Miękka
format: 21.0x29.5cm
język: polski
liczba stron: 220
rok wydania: 2004
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
14% rabatu
89,83 zł
Cena detaliczna: 
105,00 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 89,72

Opis produktu

Od 1 maja 2004 r. wszystkie zakłady prowadzące działalność w zakresie produkcji i obrotu żywnością muszą wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP, którego celem jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności. Aby ten cel osiągnąć, należy wszystkie techniki i metody pracy oraz zalecenia higieniczne opracować w formie procedur i instrukcji. Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami do zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP. Dokumentacja przeznaczona jest do bezpośredniego wykorzystania na własne potrzeby każdego zakładu. Ten zestaw procedur i instrukcji wykorzystano również w innej publikacji tejże autorki Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni, gdzie poszczególne procedury i instrukcje znalazły się w wykazach przypisanych do każdego etapu procesu technologicznego w celu wyeliminowania zagrożeń, które się na danym etapie pojawiają.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj