Przerwy w jedzeniu. Naukowo udowodniony sposób na
Autor:
Prof. dr med. Claus Muss
Wydawca:
Vital
wysyłka: 24h
ISBN:
978-83-65846-74-7
EAN:
9788365846747
oprawa:
miękka
format:
205x145x15mm
język:
polski
liczba stron:
208
rok wydania:
2020
(0) Sprawdź recenzje
75% rabatu
11,10 zł
Cena detaliczna:
44,40 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 9,08 zł
Opis produktuZdrowe jedzenie jest dobre – przerwy w jedzeniu są jeszcze lepsze! Liczne badania naukowe potwierdzają, że tymczasowe przerwy w jedzeniu zapewniają leczniczy efekt. Dzięki tej książce poznasz techniki i programy żywieniowe, które mają moc uzdrawiania. Dowiesz się jak bez uczucia głodu chronić naczynia krwionośne przed arteriosklerozą, odciążyć serce i obniżyć ciśnienie krwi. Przerwy w jedzeniu poprawiają przemianę materii, a wątroba, pęcherzyk żółciowy i nerki pracują bardziej efektywnie. Zredukowany czas spożywania posiłków wpływa też korzystnie na mózg i układ nerwowy. Przerwy w jedzeniu pomogą Ci pozbyć się wielu dolegliwości Opisane przez Autorów programy odżywiania oddziałują bezpośrednio na nasz genom w jądrze komórkowym. Ryzyko zwyrodnienia komórek i powstania nowotworu obniża się dzięki poprawionej ochronie przed wolnymi rodnikami. Lista dolegliwości, od których można trzymać się z dala stosując fazową rezygnację z pożywienia i zdrowemu sposobowi odżywiania jest prawie nieograniczona. Oczyść ciało i umysł x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|