nowość
![]() Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.1
Autor:
Marzanna Zienkiewicz
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
ISBN:
9788302228728
EAN:
9788302228728
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
172x238 mm
liczba stron:
232
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
13% rabatu
61,45 zł
Cena detaliczna:
70,88 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 61,45 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwaPrzygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. SPP. Część 1 x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|