nowość
![]() Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2
Autor:
Anna Kmiołek-Kizara
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
ISBN:
9788302228735
EAN:
9788302228735
oprawa:
Miękka
format:
169x249 mm
liczba stron:
360
rok wydania:
2025
(0) Sprawdź recenzje
13% rabatu
61,45 zł
Cena detaliczna:
70,88 zł
DODAJ
DO KOSZYKA
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 61,45 zł
Opis produktuZasady bezpieczeństwaPrzygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2 x
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|