Pyszne chwasty
                            Autor:
                            
                                        Małgorzata Dróżdż-Kalemba
                            
                         
                    
                        Wydawca: 
                                    Pascal
                        
                     
                wysyłka: niedostępny 
                        
                            ISBN:
                            
978-83-8103-308-4                            
                         
                        
                            EAN:
                            
9788381033084                            
                         
                        
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                        
                            format:
                            
230x165x22mm                            
                         
                        
                            język:
                            
polski                            
                         
                                        
                            liczba stron:
                            
336                            
                         
                        
                            rok wydania:
                            
2018                            
                         
                                            (0) Sprawdź recenzje 
            46% rabatu 
                21,46 zł
                    Cena detaliczna:  
                        39,90 zł 
                    
                    dodaj do schowka
                 
                
            
                    koszty dostawy
                 
                Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,75 zł 
        Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                137 przepisów na dania z chwastów:  sałatki, pasty i sosy, zupy, tarty i makarony, koktajle, słodkości, konfitury. Czy zamiast uparcie pozbywać się chwastów, nie prościej, przyjemniej i bardziej eko będzie po prostu je… zjeść? Zasmakuj w twarożku z kurdybankiem, upiecz wegańskie bułeczki z komosą i skosztuj spaghetti z pączkami mniszka! Dowiedz się, jak przyrządzić nalewkę z kwiatów fiołka i ugotuj risotto z koniczyny! Pokrzywa, tasznik, babka czy gwiazdnica nie muszą być wrogimi intruzami, lecz mogą stać się składnikiem wyjątkowego dania!  Ta książka uczy, jak wprowadzić do codziennego menu rośliny o ciekawych smakach i wartościowych składnikach. Z fiołka, pokrzywy, stokrotki, zebranych podczas zwykłego spaceru, stworzysz niezwykłe dania.
             
            
        x 
         
    
            Uwaga!!!
         
        
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         
        TAK 
            NIE 
         
    
            Wybierz wariant produktu
         
         |