|   Ramen krok po kroku Przepisy tradycyjne i współczesne
                            Autor:
                            
                                        Donovan Robin
                            
                         
                        Wydawca: 
                                    RM
                        
                     wysyłka: niedostępny 
                            ISBN:
                            
978-83-8151-519-1                            
                         
                            EAN:
                            
9788381515191                            
                         
                            oprawa:
                            
Miękka                            
                         
                            podtytuł:
                            
Przepisy tradycyjne i współczesne                            
                         
                            format:
                            
235x190x15mm                            
                         
                            język:
                            
polski                            
                         
                            liczba stron:
                            
158                            
                         
                            rok wydania:
                            
2020                            
                         (0) Sprawdź recenzje 44% rabatu25,10 zł Cena detaliczna:  44,99 zł 
                    dodaj do schowka
                 
                    koszty dostawy
                 Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,10 zł Opis produktuZasady bezpieczeństwa
                Ramen krok po kroku to około 90 przepisów na pyszny ramen od bazowych, najprostszych, po te bardziej złożone i finezyjne. Ta książka kucharska po brzegi wypełniona jest smakiem umami. Znalazły się w niej instrukcje dla początkujących, wykaz niezbędnych składników oraz wskazówki, w co wyposażyć kuchnię, by móc w każdej chwili przyrządzić wspaniałą japońską zupę z makaronem. Zacznij od podstawowych przepisów na tradycyjne elementy ramenu, np. gęsty wywar z kości drobiowych, potem dodaj przyprawy i pozostałe składniki, aby stworzyć miskę zupy o wielowymiarowym smaku. W książce znajdziesz zarówno przepisy na tradycyjny ramen, jak i na ramen w nowoczesnym wydaniu, np. z chrupiącym jarmużem. x   
            Uwaga!!!
         
            Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
         TAK NIE   
            Wybierz wariant produktu
         |