Okładka książki Regionalna kuchnia polska

Regionalna kuchnia polska

Wydawca: Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7707-298-1
EAN: 9788377072981
oprawa: Twarda
format: 20.8x27.0cm
język: polski
liczba stron: 192
rok wydania: 2019
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
41% rabatu
23,78 zł
Cena detaliczna: 
39,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,78

Opis produktu

Wracamy do korzeni i odkrywamy na nowo zapomniane przepisy. Dzięki modzie na eko coraz częściej przekonujemy się o wartości tradycyjnych smaków. Kuchnia regionalna oparta jest na prostych składnikach, dostępnych na miejscu, u lokalnych dostawców. Jest to kuchnia zgodna z rytmem pór roku, w pełni wykorzystująca smakowe i zdrowotne walory produktów sezonowych – zwłaszcza takich, z których Polska naprawdę może być dumna, jak jabłka czy śliwki. Dzięki tej książce nie tylko poznacie bogactwo kulinarne różnych regionów Polski, ale również samodzielnie przyrządzicie te oryginalne potrawy. Spróbujcie ugotować wielkopolskie pyry z gzikiem, zrazy po warszawsku albo góralską kwaśnicę, a na deser upieczcie śląski kołocz.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj