Gleboznawstwo
Hodowla zwierząt
Leśnictwo
Myślistwo i rybołówstwo
Przetwórstwo spożywcze
Uprawa roślin
![]()
Książka opracowana przez zespół specjalistów – łowczych – stanowi wademekum każdego, kto chce zgłębić arkana sztuki łowieckiej. Tradycje myśliwskie, kuchnia, gospodarka łowiecka, polowania i zwierzyna łowna to tylko niektóre z poruszanych z
45% rabatu
70,95 zł
129,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 70,95 zł
![]()
Marek Trela przez prawie czterdzieści lat pracy w państwowej Stadninie Koni w Janowie Podlaskim najpierw otaczał opieką weterynaryjną takie końskie sławy czystej krwi arabskiej, jak Bandola, Parma, Etruria czy Eukaliptus, a następnie wyhodo
34% rabatu
32,76 zł
49,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,76 zł
![]()
Fundacja na rzecz Rozwoju Polskiego Rolnictwa (FDPA) przedkłada Czytelnikom dziewiątą edycję polsko-angielskiego raportu wydawanego od 2000 roku w ramach serii raportów o stanie wsi. Dzięki swojemu interdyscyplinarnemu wymiarowi Polska wieś
28% rabatu
31,60 zł
44,10 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,44 zł
![]() Bezpieczeństwo i jakość żywności
Autor:
Kowalczyk Stanisław
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Jest to pierwsza na rynku polskim praca, która w wieloaspektowy sposób przedstawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem i jakością żywności. Tematyka ta należy obecnie do jednego z głównych nurtów rozważań w obszarze współczesnych problem
19% rabatu
75,81 zł
94,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 53,33 zł
![]()
Słownik zawiera około 17 000 polskich terminów dotyczących szeroko pojętej produkcji rolniczej.
Zawiera słownictwo związane ze wspólną polityką rolną Unii Europejskiej i ekologizacją rolnictwa, nazwy gatunków i rodzin roślin oraz ich szkodn
19% rabatu
75,81 zł
94,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,56 zł
![]()
Słownik zawiera około 19 000 polskich terminów dotyczących szeroko pojętej produkcji rolniczej.
Zawiera słownictwo związane ze wspólną polityką rolną Unii Europejskiej i ekologizacją rolnictwa, nazwy gatunków i rodzin roślin oraz ich szkodn
19% rabatu
75,81 zł
94,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,56 zł
![]() Zarządzanie rozwojem obszarów wiejskich w Polsce w warunkach integracji europejskiej
Wydawca:
Aspra
wysyłka: 48h
Książka stanowi analizę modelu zarządzania rozwojem obszarów wiejskich w Polsce, który ukształtowany został w wyniku przystąpienia Polski do Unii Europejskiej. Autorka zbadała wpływ mechanizmów europeizacji na zmiany instytucjonalne, jakie
19% rabatu
31,63 zł
39,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,63 zł
![]() Automatyzacja przemysłu spożywczego
Autor:
Opracowanie zbiorowe
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Jedyne na rynku opracowanie, w którym na konkretnych przykładach z polskiego i zagranicznego rynku przedstawione są usprawnienia w przemyśle spożywczym, pozwalające na zmniejszenie kosztów, a także zwiększenie efektywności produkcji. AUTOMA
19% rabatu
83,88 zł
104,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 77,38 zł
![]()
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania prod
13% rabatu
41,47 zł
47,90 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,82 zł
![]() Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6
Autor:
Kmiołek-Gizara Anna
Wydawca:
WSiP
wysyłka: 48h
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami pra
13% rabatu
58,68 zł
67,80 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 58,68 zł
![]()
Pasjonująca książka opisująca początki hodowli koni orientalnych w Polsce.
31% rabatu
34,74 zł
50,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,74 zł
![]()
W książce opisano szkodliwą entomofaunę, która występuje w Polsce od 150 lat na uprawach roślin warzywnych. Uwzględniono zmiany wynikające z postępu wiedzy w zakresie taksonomii, bionomii, zasięgu występowania i zwalczania poszczególnych ga
30% rabatu
51,79 zł
74,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,16 zł
![]() Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Autor:
Ludwicki Marek
Ludwicki Michał
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Jedyna na rynku publikacja z dziedziny pomiarów i automatyki, która jest dostosowana do praktyki pracy technologów pracujących przy produkcji żywności. Szybki rozwój nowoczesnej techniki pomiarowej i regulacyjnej w wielu gałęziach przemysłu
19% rabatu
75,81 zł
94,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,56 zł
![]() Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 1 Fizjologiczne i biochemiczne podstawy żywienia zwierząt
Autor:
Jamroz Dorota
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo to seria podręczników stanowiących wyczerpujące kompendia wiedzy z zakresu biochemii i fizjologii żywienia, zasad szczegółowego żywienia różnych grup zwierząt oraz charakterystyki i wartości pokarmowej pasz
29% rabatu
66,72 zł
94,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 64,69 zł
![]() Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 2. Podstawy szczegółowego żywienia zwierząt
Autor:
Jamroz Dorota
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
wysyłka: 48h
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo to seria podręczników stanowiących wyczerpujące kompendia wiedzy z zakresu biochemii i fizjologii żywienia, zasad szczegółowego żywienia różnych grup zwierząt oraz charakterystyki i wartości pokarmowej pasz
19% rabatu
75,81 zł
94,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,56 zł
![]()
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej
13% rabatu
52,54 zł
60,70 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 52,54 zł
![]()
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12 Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich ro
13% rabatu
52,54 zł
60,70 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 52,54 zł
![]() Operator pilarek w pytaniach i odpowiedziach
Autor:
Sosiński Aleksander
Wydawca:
Liwona
wysyłka: 48h
Książka zawiera:
eksploatacja pilarek,
silniki spalinowe dwusuwowe,
podstawy elektrotechniki,
budowa pilarek,
technologia robót i użytkowanie lasu,
bezpieczna praca pilarką.
29% rabatu
28,54 zł
40,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,54 zł
![]() Rolnictwo, cz. I. Produkcja zwierzęca. Wiadomości podstawowe
Autor:
Praca zbiorowa
Wydawca:
Hortpress
wysyłka: 48h
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i
16% rabatu
53,75 zł
64,00 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 53,75 zł
![]()
Ogród warzywny w doniczce umożliwi Ci wyhodowanie własnych warzyw bez względu na to gdzie mieszkasz, ile masz miejsca i czasu. Książka adresowana jest zarówno do początkujących miłośników ogrodnictwa, jak i tych, którzy o uprawie już coś wi
39% rabatu
21,18 zł
34,99 zł
Dodaj
do koszyka Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,24 zł
Liczba wyświetlanych pozycji:
Idź do strony:
![]()
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
![]()
Wybierz wariant produktu
|
|