Okładka książki Polska wieś 2016
Fundacja na rzecz Rozwoju Polskiego Rolnictwa (FDPA) przedkłada Czytelnikom dziewiątą edycję polsko-angielskiego raportu wydawanego od 2000 roku w ramach serii raportów o stanie wsi. Dzięki swojemu interdyscyplinarnemu wymiarowi Polska wieś
28% rabatu
31,60
44,10 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Bezpieczeństwo i jakość żywności
Jest to pierwsza na rynku polskim praca, która w wieloaspektowy sposób przedstawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem i jakością żywności. Tematyka ta należy obecnie do jednego z głównych nurtów rozważań w obszarze współczesnych problem
27% rabatu
64,66
89,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Enzymy w technologii spożywczej
Enzymy odgrywały istotną rolę przy wytwarzaniu żywności już 2000 p.n.e., kiedy to Egipcjanie i Sumerowie zastosowali proces fermentacji w piwowarstwie, wytwarzaniu pieczywa oraz serów, zaś około 800 p.n.e. zaczęto wykorzystywać żołądki bydł
45% rabatu
54,45
99,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Polsko-niemiecki słownik rolniczy
Słownik zawiera około 17 000 polskich terminów dotyczących szeroko pojętej produkcji rolniczej. Zawiera słownictwo związane ze wspólną polityką rolną Unii Europejskiej i ekologizacją rolnictwa, nazwy gatunków i rodzin roślin oraz ich szkodn
27% rabatu
64,66
89,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Niemiecko-polski słownik rolniczy
Słownik zawiera około 19 000 polskich terminów dotyczących szeroko pojętej produkcji rolniczej. Zawiera słownictwo związane ze wspólną polityką rolną Unii Europejskiej i ekologizacją rolnictwa, nazwy gatunków i rodzin roślin oraz ich szkodn
27% rabatu
64,66
89,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zarządzanie rozwojem obszarów wiejskich w Polsce w warunkach integracji europejskiej
Książka stanowi analizę modelu zarządzania rozwojem obszarów wiejskich w Polsce, który ukształtowany został w wyniku przystąpienia Polski do Unii Europejskiej. Autorka zbadała wpływ mechanizmów europeizacji na zmiany instytucjonalne, jakie
21% rabatu
30,70
39,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Automatyzacja przemysłu spożywczego
Automatyzacja przemysłu spożywczego
Autor: OPRACOWANIE ZBIOROWE
wysyłka: 48h
Jedyne na rynku opracowanie, w którym na konkretnych przykładach z polskiego i zagranicznego rynku przedstawione są usprawnienia w przemyśle spożywczym, pozwalające na zmniejszenie kosztów, a także zwiększenie efektywności produkcji. AUTOMA
37% rabatu
62,49
99,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania prod
13% rabatu
41,47
47,90 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Pracownia gastronomiczna Praktyczna nauka zawodu Kwalifikacja T.6
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami pra
13% rabatu
58,68
67,80 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Sylwetki Koni Orientalnych i ich hodowców
Pasjonująca książka opisująca początki hodowli koni orientalnych w Polsce.
26% rabatu
36,98
50,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Szkodniki roślin warzywnych
W książce opisano szkodliwą entomofaunę, która występuje w Polsce od 150 lat na uprawach roślin warzywnych. Uwzględniono zmiany wynikające z postępu wiedzy w zakresie taksonomii, bionomii, zasięgu występowania i zwalczania poszczególnych ga
43% rabatu
39,59
69,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
Jedyna na rynku publikacja z dziedziny pomiarów i automatyki, która jest dostosowana do praktyki pracy technologów pracujących przy produkcji żywności. Szybki rozwój nowoczesnej techniki pomiarowej i regulacyjnej w wielu gałęziach przemysłu
45% rabatu
48,95
89,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 1 Fizjologiczne i biochemiczne podstawy żywienia zwierząt
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo to seria podręczników stanowiących wyczerpujące kompendia wiedzy z zakresu biochemii i fizjologii żywienia, zasad szczegółowego żywienia różnych grup zwierząt oraz charakterystyki i wartości pokarmowej pasz
27% rabatu
64,66
89,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Żywienie zwierząt i paszoznawstwo. Tom 2. Podstawy szczegółowego żywienia zwierząt
Żywienie zwierząt i paszoznawstwo to seria podręczników stanowiących wyczerpujące kompendia wiedzy z zakresu biochemii i fizjologii żywienia, zasad szczegółowego żywienia różnych grup zwierząt oraz charakterystyki i wartości pokarmowej pasz
27% rabatu
64,66
89,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zasady żywienia Podręcznik Część 2
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej
10% rabatu
54,90
60,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Zasady żywienia Podręcznik Część 1
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12 Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich ro
13% rabatu
52,54
60,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Operator pilarek w pytaniach i odpowiedziach
Książka zawiera: eksploatacja pilarek, silniki spalinowe dwusuwowe, podstawy elektrotechniki, budowa pilarek, technologia robót i użytkowanie lasu, bezpieczna praca pilarką.
40% rabatu
24,16
40,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Papugi kozie
Papugi kozie
Wydawca: Egros
wysyłka: 48h
Książka omawia charakterystykę papug kozich. Znaleźć w niej można: Występowanie - gatunki i podgatunki. Charakterystyka modrolotek. Odłapywanie i transport. Hodowla. Żywienie. Rozmnażanie. Mutacje. Choroby.
39% rabatu
8,91
14,70 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Rolnictwo, cz. I. Produkcja zwierzęca. Wiadomości podstawowe
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i
16% rabatu
53,75
64,00 zł
Dodaj
do koszyka
Okładka książki Ogród warzywny w doniczce
Ogród warzywny w doniczce umożliwi Ci wyhodowanie własnych warzyw bez względu na to gdzie mieszkasz, ile masz miejsca i czasu. Książka adresowana jest zarówno do początkujących miłośników ogrodnictwa, jak i tych, którzy o uprawie już coś wi
31% rabatu
24,11
34,99 zł
Dodaj
do koszyka
Liczba wyświetlanych pozycji:
7
8
9
10
11
67
Idź do strony:
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj