ŚRÓDZIEMNOMORSKIE PRZYSMAKI PASTY OLIWA RYBY POMIDORY DESERY
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Wydawca:
Olimp Media
wysyłka: niedostępny
ISBN:
978-83-7707-196-0
EAN:
9788377071960
oprawa:
miękka ze skrzydełkami
podtytuł:
Pasty, oliwa, ryby, pomidory, desery
format:
235x190x15mm
język:
polski
liczba stron:
192
rok wydania:
2018
(0) Sprawdź recenzje
40% rabatu
23,86 zł
Cena detaliczna:
39,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,78 zł
Opis produktu
Kuchnia śródziemnomorska to kwintesencja zdrowia i smaku. Dzięki oliwie, oliwkom i morskim rybom dostarcza zalecanych przez dietetyków nienasyconych kwasów tłuszczowych omega 3 i omega 6.
Królują w niej świeże warzywa, znakomite sery i jogurty oraz aromatyczne zioła, jak bazylia, oregano czy rozmaryn. Przysmaki, z których słynie region Morza Śródziemnego, są proste w wykonaniu wiele z nich podbiło cały świat, jak pizza, spaghetti, sałatka grecka. Coraz większą popularnością cieszą się także hummusy i dania na bazie kasz kuskus i bulgur charakterystyczne dla krajów Afryki Północnej. Ta książka jest jak wspomnienie słonecznych wakacji w Grecji, Włoch czy Hiszpanii. Przypomni wam smak greckich specjałów: musaki, gyrosu i tzatziki, włoskich deserów: panna cotty i tiramisu, hiszpańskiej paelli i gazpacho. x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|