Surowce zwierzęce Ocena i wykorzystanie
Autor:
Litwińczuk Zygmunt (red.)
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788309017837
EAN:
9788309017837
oprawa:
Miękka
format:
16.5x23.5cm
język:
polski
liczba stron:
512
rok wydania:
2010
(0) Sprawdź recenzje
37% rabatu
41,54 zł
Cena detaliczna:
66,30 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 41,40 zł
Opis produktu
Podręcznik akademicki przeznaczony w głównej mierze dla studentów kierunków zootechnicznego, towaroznawstwa, technologii żywności i żywienia człowieka.
Książka zawiera 11 podstawowych rozdziałów, w których omówiono wszystkie surowce i produkty pozyskiwane od zwierząt gospodarskich, drobiu i pszczół. Uwzględniono w niej również nowe, wykorzystywane obecnie metody oceny jakości surowców i produktów zwierzęcych oraz akty prawne regulujące produkcję żywności pochodzenia zwierzęcego, a obowiązujące w Polsce po 1 maja 2004 r.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|