Okładka książki Tajniki suszenia żywności.

Tajniki suszenia żywności.

Wydawca: Galaktyka
wysyłka: niedostępny
ISBN: 978-83-7579-520-2
EAN: 9788375795202
oprawa: Miękka
podtytuł: Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora
format: 21.7x19.6
język: polski
liczba stron: 192
rok wydania: 2016
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
45% rabatu
24,72 zł
Cena detaliczna: 
44,90 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,80

Opis produktu

Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat: • zalet domowego suszenia żywności • mechanizmu działania dehydratora • wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych • zasad bezpieczeństwa żywnościowego • metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów • produktów najlepiej nadających się do suszenia • czynników wpływających na czas suszenia żywności • sposobów przygotowywania żywności do suszenia • przechowywania wysuszonych produktów
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj