Okładka książki Technologia gastron. z towarozn. cz.1 Procner WSiP

Technologia gastron. z towarozn. cz.1 Procner WSiP

Wydawca: WSiP
wysyłka: niedostępny
ISBN: 9788302027895
EAN: 9788302027895
oprawa: Miękka
podtytuł: Technikum
format: 14x20 cm
język: polski
liczba stron: 256
rok wydania: 2007
(0) Sprawdź recenzje
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
16% rabatu
35,98 zł
Cena detaliczna: 
43,01 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,90

Opis produktu

Książka jest przeznaczona dla uczniów klasy I technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: żywienie zbiorowe, oraz dla uczniów technikum o szerokim profilu nauczania, specjalność: technologia i organizacja żywienia.rka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej. Charakteryzuje środki żywnościowe i metody ich utrwalania, omawia znaczenie analizy sensorycznej w ocenie jakości surowców i potraw, warunki i metody przeprowadzania oceny. Przedstawia procesy technologiczne stosowane w produkcji gastronomicznej. Szczegółowo omawia ocenę towaroznawczą i zastosowanie tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych w technologii gastronomicznej.
x
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj