Technologia produkcji wina
Autor:
Yair Margalit
wysyłka: niedostępny
ISBN:
9788309011583
EAN:
9788309011583
oprawa:
oprawa: broszurowa
format:
16,5x23,5 cm
język:
polski
liczba stron:
244
rok wydania:
2014
(0) Sprawdź recenzje
25% rabatu
58,73 zł
Cena detaliczna:
77,99 zł
dodaj do schowka
koszty dostawy
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 58,65 zł
Opis produktu
Publikacja kładzie nacisk na praktyczne aspekty produkcji. Podzielona została na rozdziały uszeregowane zgodnie z kolejnością operacji i procesów przeprowadzanych w winiarni, począwszy od przygotowań do zbioru po butelkowanie. Dzięki temu stanowi niezastąpioną pomoc podczas produkcji wina.Jest to kontynuacja cieszącego się dużą popularnością podręcznika pt. Winery Technology and Operations, A Handbook for Small Wineries opublikowanego w Stanach Zjednoczonych po raz pierwszy w 1990 r. oraz pracy pt. Concepts in Wine Chemistry, której pierwsze amerykańskie wydanie ukazało się w 1997 r. i zostało niedawno uaktualnione. Obydwie pozycje zaliczane są do literatury specjalistycznej i uniwersyteckiej na całym świecie.Yair Margalit ma tytuł doktora w dziedzinie fizykochemii i wieloletnie doświadczenie w zakresie badań naukowych oraz nauczania. Jest właścicielem niewielkiej rodzinnej winnicy i prowadzi wykłady dotyczące produkcji winiarskiej i zagadnień chemicznych związanych z winiarstwem w izraelskim Instytucie Technologii.Jest również konsultantem w licznych winnicach na całym świecie.
x
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Wybierz wariant produktu
|